Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Aksoy: Barış Pınarı Harekâtını Sonuna Kadar Destekliyoruz


Tarih : 10.10.2019 05:13

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı, Güven Aksoy, Türkiye’nin 'Barış Pınarı Harekâtı'yla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullandığını hatırlatarak, “Kahraman Türk ordumuza ve silahlı kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum” dedi.


“Mevzu ülkemizse biz her türlü fedakârlığa hazırız” diyen Başkan Aksoy konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Ordumuzun daha önceki operasyonlarda olduğu gibi Barış Pınarı Harekâtında da başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye, Barış Pınarı Harekâtıyla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmaktadır. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Esnaf Teşkilatı ve esnaf ve sanatkârımızla devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden onları korusun."

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
Türk milletinin tarihte olduğu gibi bu önemli operasyonda da tek vücut olmasının gerekliliğine vurgu yapan Başkan Aksoy, “Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımızın Barış Pınarı Harekâtı’nın desteklenmesi noktasında ortak tavır alması, bu noktadan hareketle birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermemiz Türkiye’mizin geleceği açısından son derece önem arz etmektedir. Bu ülkenin harcı çimentosu olan esnaf sanatkarımız gerektiğinde işini gücünü bırakıp önce vatan gerisi teferruattır diyerek cephenin en ön saflarında olmak muzaffer ordumuza her alanda hizmetkar olarak görev almayı bir borç bilecek hassasiyetle olduğunu bilinmesini istiyoruz “diye konuştu.