Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Bakkallar Esnaf Odası Genel Kurulu Yapıldı...


Tarih : 09.01.2022 14:00


Rize Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Galip Koç tek aday olarak girdiği seçimli genel kurulda yeniden başkan seçildi.

Rize Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının Genel Kurulu Rize Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy’un divan başkanı seçildiği genel kurula; oda başkanları davetliler ve üyeler katıldı. 

Genel kuruldu yeniden başkan seçilen Galip Koç, “Görev süresi boyunca meslektaşlarımızın hep yanında olduk. Bizlere teslim edilen görev ile beraber odamızı ekonomik olarak güçlü bir oda haline getirdik. Birçok kurumdaki borcunu ödedik. Her zaman sahada olduk, üyelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettik. Kendi işimizden gücümüzden feragat ederek herhangi bir menfaat ve çıkar peşinde olmadık. Bundan sonrada bu şekilde üyelerimize hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Koç’un konuşması ardından denetleme ve faaliyet raporları oylanarak kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde oylar kullanarak Galip Koç yeniden başkan seçildi. 

YENİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU
Seçimde Galip Koç başkanlığında yönetim ve denetim Kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: “Zeki Aktepe, Ali Yılmaz, Abdullah Balcı, Ahmet Berber, Turgay Kopuz, Eyup Uzun“
Denetleme kurulunda ise şu isimlerden oluştu: "Abdurrahim Yılmaz, Hacı Ali Kayalı"