Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Başkan Karaca'dan seçimle ilgili açıklama


Tarih : 20.03.2017 03:21

Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karaca, arzularının Rize’de ‘evet’ oranının yüzde 95 oranında çıkması olduğunu söyledi.


Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karaca, Türkiye’nin istiklali, milletimizin istikbali için, güçlü bir Türkiye’nin oluşmasına engel olanlara inat, memleketin huzuru, refahı, hizmeti ve güvenliği için referandumda ‘evet’ diyeceklerini vurgulayarak; “Rize esnafı olarak evet diyeceğiz. Arzum odur ki Rize ilimizde ‘evet’ oranı yüzde 95 oranında çıkmasıdır.

Rizeli hemşerisi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenecektir” diye konuştu.
Devletin bekası için, Türkiye’yi kaos ve kriz ortamına sürüklememek için referandumda evet çıkması gerektiğini ifade eden Karaca;  “Vesayetin sona ermesi ve istikrar için, milli irade için, sırtını teröre dayayan yurt dışındaki hainlere karşı durabilmek için Filistin ve Suriye’deki mazlumlar için, Türkiye’yi koalisyonlara mahkum etmemek için, çocuklarımızın geleceği için, toplum olarak hak ettiğimiz refah seviyesine ulaşmak için, şehit ve gazilerimiz için ‘evet’ diyoruz. Hükümet sistemi değişikliğini rejim değişikliği gibi lanse etmeye çalışan ‘hayır’cılara inat ‘evet’ demeliyiz. Bu referandum, darbeler döneminin de bitmesi anlamına geliyor.

‘Çok rahat bir referandum olur, sandığa gitmeye gerek yok’ demeden, herkes gidip oyunu mutlaka kullanmalıdır. Anayasa değişikliklerinde vatandaş onayı ne kadar yüksek olursa sonuç o denli değerli olacaktır. Rizeliler olarak her zaman ki gibi hemşerimize gereken desteği vermeliyiz. Cumhurbaşkanı-hükümet çatışmasının önlenmesi, yargının tarafsızlığı, dinini yaşamak isteyenlere gerici, yobaz ve çağ dışı yakıştırmalarının yapılmasını önlemek, terör örgütleriyle etkin mücadele etmek, Türkiye’yi kutuplaştırmak isteyenlere izin vermemek için ‘evet’ demek zorundayız” diye konuştu.