Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Bölge Birliği Rize`deki İftarda Buluştu


Tarih : 23.05.2019 01:06

.


Geleneksel olarak yapılan S.S.24. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği iftar yemeği gerçekleştirildi.


Yakamoz Restoranda yapılan iftar yemeğine; Halk Bankası Trabzon Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş, beraberindeki bölüm müdürleri, Rize Halkbank Müdürü Aytekin Akın, Ardeşen Halkbank Müdürü D.Ali Suiçmez, Çayeli Halkbank Müdürü Sinan Lokumcu, Pazar Halkbank Müdürü Mehmet Kantarcı,  Fındıklı Halkbank Müdürü Nebiha Hatun Kahraman, Hopa Halkbank Müdürü Bahar Ural, Arhavi Halkbank Müdürü İlkay Kaya, Halk Bankası personelleri, Bölge Birliği Başkanı Güven Aksoy, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Denetim Kurulu üyeleri, Bölge Birliğine bağlı Rize, Çayeli, Ardeşen, Fındıklı, Çamlıhemşin, Kalkandere, İkizdere, Pazar, Artvin, Borçka, Murgul, Şavşat, Ardanuç, Tokat, Hopa, Arhavi, Yusufeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Yönetim Kurulu Denetim Kurulu Yöneticileri, Kooperatif Personelleri, Rize Ticaret İl Müdürlüğü Personelleri ve Bölge Birliği Müdürü Ayşe Saral katıldı. 

Burada bir açıklama S.S.24. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Güven Aksoy, Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi olan aylardan biri olduğunu belirterek: “Esnafa verilen desteklerden dolayı Halk Bankası Genel Müdürü Erdoğan Başıhoş ve diğer ilgililere teşekkür ediyoruz. Esnafı güçlendirdiniz. Esnaf bugün dünden daha iri ve daha diri oldu. Ben bugün esnaf adına sevinçliyim ve gururluyum. Bugün Artvin’den, Rize’den Tokat’tan 17 kooperatifimizin yönetimi burada. Memleketin ve esnafın derdi ile dertlenen gece gündüz demeden çalışan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.