Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Damak Tadı Fast Food Hizmete Açıldı


Tarih : 12.07.2019 10:08

Rize’de döner ve fast-food sektörüne yeni bir tat getirmek için kollarını sıvayan Damak Tadı Fast Food törenle hizmete açıldı.


Damak Tadı Fast Food, işletmesi hem mekan, hem de ürün çeşitliği ile hedefini yukarda tutarak başladığı hizmetlerini kaliteyi artırarak daha yukarılara taşımak istiyor. 

İşletme sahipleri Ömer Balcı ve Besim Çolak davetlileri tek tek karşıladı. Damak Tadı Fast Food, ismiyle hizmete açılan işletme Cumhuriyet Caddesi, Finansbank karşısında müşterilerine hizmet verecek. 

Dualarla hizmete açılan iş yerinin açılışına Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Köse, RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Şöförler Odası Başkanı Turan Akbulut, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Terziler Odası Başkanı Yaşar Karaca,  siyasiler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.  

Yeni konforlu bir mekan oluşturduklarını belirten işletme sahiplerinden Ömer Balcı, iki katlı bir mekanda yeni işletmelerini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek: “Çeşitlerimizle, menülerimizle ve paket servisimizle Rize il merkezin her yerine hizmet etmenin amacındayız. Rize’ye Rize mutfağına lezzet katmanın çabası içinde olacağız. Et tavuk döner, tost, hamburger, ızgara çeşitleri, köfte, ciğer kuru fasulye gibi bir çok lezzeti müşterilerimize sunduk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık böylede devam edeceğiz” dedi.