Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Esnaf Odalar Birliği İstişare İçin Bir Araya Geldi


Tarih : 23.07.2018 09:42

.


Esnaf Odalar Birliği İstişare İçin Bir Araya Geldi

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen “Bakanlar ve Genel Sekreterler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. 

Esnaf Odalar Birliği İstişare İçin Bir Araya Geldi

 

Rize Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapılan toplantıya Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, SGK İl Müdürü Mustafa Bakırcı, esnaf oda başkanları ve çalışanları katıldı. 

Rize’de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bundan böyle sürekli esnaf ve temsilcileri olarak istişare içerisinde olacaklarını belirten Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, “Bu gün odalarımızın sorunlarını konuşmak için değerli başkanlarımız ve çalışanları ile burada bir aradayız.

Geçmişten bu güne kadar gelen ve biriken sorunlar var. Sürekli değişen teknoloji ve mevzuatları daha iyi kavramamız için sık sık bir arada olacağız. Esnafımıza en iyi hizmeti ve bilgilendirmeyi yapmak için önce biz kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bugün aramızda İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz ve SGK İl Müdürü Mustafa Bakırcı misafirimiz. Onlardan yeni destekler ve değişen mevzuatlar konusunda bilgi edindik ve bunları esnaf üyelerimize aktaracağız. Çok verimli bir toplantı oldu. Oda başkanlarımız il ve ilçelerden gelerek toplantıya katıldı. Yaşadıkları sorunları sıkıntıları anlattılar. Bunları not aldık ve gelecek toplantılara kadar sorunların çözümü için çaba sarf edeceğiz. Bu toplantılarımız periyodik düzenle devam edecek” dedi.