Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Esnaf Odalarına Eğitim Verildi


Tarih : 16.12.2019 01:22

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (RESOB) bağlı 26 esnaf odası çalışanlarına yeni düzenlemeler ve geliştirilen modüllerle ilgili eğitim verildi.


Rize-Artvin Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kooperatif Birliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Rize’de faaliyet gösteren 26 oda çalışanları ve birlik yöneticileri katıldı. Çalışanlara değişen ve gelişen programlama dili, mevzuat, işleyiş ve evrak konularında Gültekin Merdamert ve Şadan Öztürk, muhasebe konusunda Fatih Hanedan ve internet portalı konusunda ise Aytekin Kalender sunumlar yaptı.  

Programa katılan RESOB Başkanı Güven Aksoy, “2019’u geride bırakacağımız bugünlerde oda çalışanlarımız ile bir araya gelerek değişen gelişen mevzuat ve teknolojiler konusunda bir takım bilgiler aktardık. ESBİS sistemi üzerinde yapılan işlemler muhasebe kayıtları yapılması gerekenler internet sayfalarının güncellenmesi konusunda yararlı bir eğitim verildi. Biz kendimizi odalar olarak geliştirmek ve gelişen teknolojiyle yenilemek zorundayız. Bunun için bu eğitimlerimi devam edecek. Verilen eğitimlerin dönüşlerini takip edeceğiz” dedi.