Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

KUTLUATA 5.KEZ GÜVEN TAZELEDİ


Tarih : 05.01.2018 10:10

Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına, Gürhan Kutluata yeniden seçildi.


Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına, Gürhan Kutluata yeniden seçildi. 

2002 yılından bu yana, Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yürüten Kutluata, başkanlığı 5 kez seçildi.

Fındıklı Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan 20. Olağan Genel Kurulunda tek listeyle seçime gidildi. 300 delegeden 140'unun oy kullandığı seçimde, oyların tamamı alan Kutluata 5 kez başkan oldu. 

Kutluata, burada yaptığı açıklamada, Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının 1970 yılında kurulduğunu ve  20. Olağan Genel Kurulunu yaptıklarını söyledi. 

Fazlı Pehlivanoğlu'ndan başkanlık görevini 2002 yılında devraldığını ifade eden Kutluata, kurucu başkanlardan Müfit Acar, Yüksel Mahmutyazıcıoğlu, Mustafa Temizkan, İsmet Bozkut ve Fazlı Pehlivanoğlu'nu rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. 

Bu görevi kendilerine bir dönem daha layık gören şoför esansına teşekkür eden Kutluata, "Görevde bulunduğumuz sürece şoför esnafı ve Fındıklı halkına elimizden geldiği sürece hizmet vermeye çalıştık. Önümüzdeki başkanlık döneminde de tüm halkımıza kapımız ve telefonumuz 24  saat açık olacaktır. Yapmış olduğumuz genel kurulun başta ilçeye olmak üzere, bölgeye ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.