Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Marangozlar Esnaf Odası Genel Kurulu Yapıldı


Tarih : 13.01.2022 14:00


Marangozlar Esnaf Odası Genel Kurulu Yapıldı

Rize Marangozlar ve İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Davut Soykan tek aday olarak girdiği seçimli genel kurulda yeniden başkan seçildi.

Rize Marangozlar ve İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu Rize Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy’un divan başkanı seçildiği genel kurula; oda başkanları davetliler ve üyeler katıldı.

Genel kuruldu yeniden başkan seçilen Davut Soykan, üye esnafların bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Soykan’nın konuşması ardından denetleme ve faaliyet raporları oylanarak kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde oylar kullanarak Davut Soykan yeniden başkan seçildi.

YENİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU

Seçimde Davut Soykan başkanlığında yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: “Mustafa Kansızoğlu, Ahmet Piral, Halil Dülger, Osman Dinçer, Mustafa Demirci, Turan Sarıhan“

Denetleme kurulunda ise şu isimlerden oluştu: "Köksal Şalcıoğlu, Yavuz Dokumacı, Turan Şerbetçi"