Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI


Tarih : 25.01.2022 09:28

FINDIKLI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ


ÇOK DEĞERLİ FINDIKLI HALKI VE İLÇE ESNAFI.

18.01.2022 Tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz, Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimini çok yoğun bir katılım ile gerçekleştirmiş, Bu katılımcı anlayış ve Demokrasi modeli aynı zamanda ilçe halkının da beklentilerini karşılamıştır.

Esnafımız %90 oranında sandıkta ki katılımı ile kendini temsil etmiştir.Hizmet yarışı içinde olduğumuz Oda yönetimi anlayışımızda, bizlere yeniden görev veren tüm Esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Seçimler bir Demokrasi modeli diyerek Esnaf ilişkilerimizi güçlendirmek adına bu hizmet de bizde varız diyen esnaf arkadaşlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişimini sağlamak, mensupların birbirleri ile ve Halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere mesleğin disiplin, ahlak ve dayanışmasını korumak için yönetici ve oda çalışanı arkadaşlarımız ile birlikte çok daha çalışarak sizlerin güvenine layık olacağız.

Bu seçimlerde asla kaybeden yada kazanan olmamıştır, seçimin kazananı Fındıklı esnafı ve Halkıdır.

Görev almış olduğumuz dönemdeki eksiklerimizi de hep birlikte konuşacak ve paylaşacağız.

Ülkemizin, Esnafımızın ve Ülke Halkının geçirmekte olduğu bu zor ekonomik koşullarında, dayanışma içinde ve birlikte olacağımız'ın sözünü veriyor tüm ilçe halkı ve Esnafımıza saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz.

FINDIKLI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YÖNETİM KURULU.