Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Resob'ta bayramlaşma yapıldı


Tarih : 12.08.2019 11:11

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.


RESOB’a bağlı meslek odalarının başkanlarının hazır bulunduğu bayramlaşma programına çok sayıda üye esnaf katıldı.

Bayramlaşma törenine; Terziler Odası Başkanı Yaşar Karaca, Elektronikçiler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Cevahir, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Çayeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aziz Baltacı, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Rize Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu, Kalkandere Şoförler Odası Başkanı Murat Yetimoğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem TORNACI katılımda bulundular.

Programda RESOB Başkanı Güven Aksoy bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Aksoy, "Kardeşliğimizin ve birlik beraberliğimizin en güzel duygulara dönüştüğü bir bayramı daha icra ediyoruz. Tüm oda başkanlarının, 15 bin esnaf camiasının ve tüm İslam aleminin kurban bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Aksoy, “Bayramlar birlik beraberlik yardımlaşma dayanışma günleridir. Küskünlerin barıştığı yardımlaşmanın en üstte olduğu zamanlardır. İnşallah bu birlik beraberliğimiz tüm ülkemizde devam eder. Bizler esnafız, sanatkârız, işvereniz. Her zaman sabah besmele çekerek dükkanımızı açarız. Akşam besmeleyle dükkanımız kapatırız. İstikrar bizim için çok önemli istikrarın olduğu yerde huzur, barış ve mutluluk olur. Onun için Allah devletimize zarar vermesin, güç versin. Allah birlik beraberliğimi bozmasın. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Bütün esnafımızın ve müslüman aleminin bayramı mübarek olsun” diye konuştu.