Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Resob ile Özel İmperial Hastanesi arasında indirim protokolü.


Tarih : 13.11.2019 11:00


       Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyesi esnaf ve sanatkârların ayakta ve yatarak tedavilerde belirlenen oranlarda kolaylıklardan yararlanmalarını sağlayan protokolün imza törenine Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut, Kahveciler odası başkanı Alaeedin Turanlı, Terziler Odası Başkanı Yaşar Karaca, Özel İmperial Hastanesi'nden Kurumsal Pazarlama Birim Sorumlusu Faruk Bayraktar, Kurumsal Pazarlama yetkilisi Turgay Köz katıldı.  

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, 'Esnaf ve sanatkârlarımızın kendilerinin ve birinci derecede yakınlarının yaşadıkları sağlık sorunlarında yatarak ve ayaktan tedavilerinde belirlenen oranlarda indirimden faydalanabilecekler’ diye konuştu.

Özel İmperial Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Faruk Bayraktar “Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerine ve birinci derece yakınlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Yapılan anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.