Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

RESOB Resmi Web Sayfası Yayına Başladı


Tarih : 17.06.2019 17:58

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB)’un kurumsal resmi sayfası yeniden yayında. 


Değerli esnaf teşkilatımız. RESOB yönetimine geldiğimiz günden bu yana kurumsallık adına bir çok adımı atarak birliğimizi saygın ve hizmet eden bir birliğe dönüştürdük. Yaklaşık bir yıl önce geldiğimiz görevde çeşitli sıkıntıları aşarak yeni bir düzen ve sisteme kavuştuk. Bundan sonrada bu anlayışla ilimize ve esnafımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman bu yapıyı daha ilerilere taşımanın gayreti içinde olacağız. 

Herkesin takdir edeceği gibi günümüzde teknolojinin önemi en üst düzeydedir. Bir çok kamu işleri artık internet üzerinden yürütülmektedir. Bilgilendirme, tanıtma, adres, telefon, mail gibi bilgilere vatandaşların internet üzerinden erişmesi zorunlu hale gelmiştir. Bizde bu bağlamda birliğimizin ve bağlı 26 esnaf odamızın internet sayfaları olmadığını gördük. Gelen şikayet, talepler ve kurumsallaşmak doğrultusunda internet sayfalarımızın oluşması için start verdik ve çalışmalarımızı tamamlayarak internet sayfamızı yayına aldık. Oluşturduğumuz resob.org. tr alan adı altında 26 odamızın da web sayfası yayına başladı. Artık esnaflarımız veya ilgiller bağlı oldukları oda hakkında internet üzerinden daha detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Sayfaları ziyaret edenler; odaların yöneticileri, oda hakkında haberler, duyurular, fotoğraflar, odaya bağlı meslek kuruluşları, odanın hizmetleri, oda aidatları, odanın adres-haritası, telefonu gibi bilgilere ulaşabilecek. 

Yeni ve modern internet sitemizle artık son duyurularımız, haberlerimiz, genelgeler gibi birçok konuya herkes rahatlıkla ulaşabilecek. Mobil uyumlu hazırlanan web çalışmamızla ziyaretçilerimiz aradıkları güncel dosyalara en kolay ve en hızlı şekilde ulaşmalarına imkan sağladık. Sitemizi ziyaret eden ilgililer online olarak öneri, istek ve şikayetlerini ana sayfamızda bulunan iletişim bölümünden bizlere kolaylıkla iletebilecekler. Sayfalarımız esnaf teşkilatımıza hayırlı olsun.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven AKSOY