Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

RESOB’DA Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı


Tarih : 05.06.2019 08:43

RESOB’DA Geleneksel Bayramlaşma Yapıldı. Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde oda başkan ve yönetimlerinin katılımıyla geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.


Bayramlaşma törenine; Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Terziler Odası Başkanı Yaşar Karaca, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri; Osman Yüksel, Ayakkabıcılar Odası başkanı Servet Hacıömeroğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Güneysu Şoförler Odası Başkanı Ahmet Fırat, Ardeşen Şoförler Odası Başkanı Galip Barış Oğuz, Rize Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut, Rize Şoförler Odası Yönetim Kurul Üyesi Şeref Benli, Rize Şoförler Odası Dernek Başkanı Hayri Kaya, Elektronikçiler Odası Yönetim Kurul Üyeleri Gökay İnan, Kazım Cevahir ve esnaflar katıldı.

Birlik Başkanı Güven Aksoy, “ Bayramlar bizleri buluşturan, sevinçlerimizi paylaştığımız mübarek günlerdir. Allah bizlerin ve ülkemizin birliğini ve dirliğini daim kılsın” dedi. Çok sayıda oda başkanı ve yönetim kurulu üyesi Ramazan bayramının ikinci gününde RESOB’da bir araya geldi. Esnaf, sanatkar ve Türkiye için iyi dileklerini paylaşan oda başkanları esnafın gündemindeki konular hakkında da fikir alışverişinde bulunmak imkanı yakaladı. Bayramlaşma töreni toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.