Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Rize Deftardarlığı, Esnaf Odasını Ziyaret Etti


Tarih : 28.02.2019 01:11

.


Rize Defterdarı Mehmet Doğan ve defterdarlık yetkilileri, vergi haftası dolayısıyla Rize ve Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği’ni ziyaret etti. 

 Rize Defterdarı ve yetkililer 23 Şubat – 01 Mart tarihler arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy ve oda başkanlarına ziyarette bulundular.

Defterdar Mehmet Doğan ve ekibini Birlik Başkanı Güven Aksoy, Başkan Yardımcısı Ahmet Fırat, oda başkanları Alaeddin Turanlı, Mustafa Gündoğan ve Servet Hacıömeroğlu karşıladı. 

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Doğan, Rizelilerin vergilerini zamanında ödediğini belirterek: “Rizeli esnafımıza tüccarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Aksoy ise, esnaf ve sanatkarların vergi yükünün ağır olduğunu belirterek: “Esnafımız güçlüklerle aşını kazanmanın gayretindedir. Bunun yanında bir çok gideri de vardır. Vergi yükü de bunlardan biridir. Buna rağmen Rizeli esnafımızın çoğunluğu vergisini zamanında ödemektedir. Kaçkar ve Yeşilçay kurumlarıyla uyum içerisinde çalışmaktayız. Ayrıca devletimizden beklentimiz kayıt dışılığın önüne geçmesidir. Bu duru hem esnafımızı hem de devletimizi zarara uğratmaktadır.” diye konuştu. 

Temenniler ardından sohbet eden ziyaretçiler ardından fotoğraf çektirip Odalar Birliğinden ayrıldılar.