Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Rize ESOB`ta Görev Dağılımı Yapıldı


Tarih : 05.06.2018 09:29

RİZE Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim, denetim ve disiplin kurullarında görev dağılımını yaptı.


20 Mayıs'ta yapılan Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RİZEESOB) seçimleri ardından başkanlığa seçilen Güven Aksoy yönetiminde seçilen ekip Rize esnafına hizmet için kolları sıvadı. Bünyesinde kurulu 26 meslek odası ve 15 bin üyesi ile kentin en dinamik ve en büyük meslek kuruluşu olan RİZEESOB'ta yönetim, denetim ve disiplin kurullarında görev dağılımı yapıldı.  

 

BAŞKAN YARDIMCILIĞI FIRAT'A
Rize esnaf ve sanatkarını 2022 yılına taşıyacak Güven Aksoy liderliğindeki yönetim kurulunda Ahmet Fırat, Muzaffer Turan, Refik Kumbasar, Murat Yetimoğlu, Osman Yüksel, Adem Tornacı isimleri görev alacak. Yapılan il toplantıda birlik yönetimi görev dağılımını yaparken ilk dönem başkan yardımcılığı görevi Güneysu Şoförler Odası Başkanı Ahmet Fırat’a verildi. 

KUTLUATA DENETLEME KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ
Toplanan Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Denetim Kurulu kendi bünyesinde görev dağılımında bulundu. Buna göre Denetim Kurulu Başkanlığına Fındıklı Şoförler Odası başkanı Gürhan Kutluata getirilirken üyeliklerini Barış Galip Oğuz ve Şakir Erduran yapacak. 

MEHMET TURGUT'A ÖNEMLİ GÖREV
Yapılan görev dağılımında Disiplin Kurulu yaptığı toplantıda Rize Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev verirken Servet Hacıömeroğlu ve Yakup İpek ise Disiplin kurulu üyesi olarak hizmet verecekler.