Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Rize Kasaplar ve Lokantacılar Odası başkanını seçti


Tarih : 08.11.2018 17:50

Rize Kasaplar ve Lokantacılar odasının olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Mehmet Turgut 5'inci kez göreve seçildi.


Rize Kasaplar ve Lokantacılar Odasının Genel Kurulu Rize Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula; Rize Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ekrem Kılıç, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Tahsin Yazıcı, Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Mustafa Gündoğan , Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı katıldı.

Tek adaylı seçimde 4 dönemdir Rize Kasaplar ve Lokantacılar odası başkanlığı yapan Mehmet Turgut 5'inci kez başkanlığa seçildi. Seçim sonrası bir konuşma yapan Turgut, bir daha aday olmayacağını belirterek, "Şu an 75 yaşındayım görevimi doldurduğum zaman 79 yaşında olacağım. Bu zamana kadar elimizden geldiğince görevimizi layığıyla yapmaya çalıştık. Esnafların derdine çare bulmak için çaba sarf ettik. Yeni dönemde de esnafların isteklerine ve sorunlarına çözüm bulmak adına yönetim olarak çalışacağız. Odamıza üye olan tüm esnaflar adına en iyisi neyse onun olması için çalışacağız. Hepimize yeni dönem hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.


Seçimde, Mehmet Turgut başkanlığında yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kuruluna İsmail Yıkılmaz, Halil İbrahim Gültekin, İzzet Karaca, Gökmen Akçam, Ömer Yılmaz, Sait Yıldırım, denetleme kuruluna ise Erol Tarakçı, Bulent Aydın, Kadir Leylak oy çoğunluğu ile seçildi.

Haber: Aytekin KALENDER/RİZE