Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

SIFIR FAİZLİ CAN SUYU KREDİSİ İLE PANDEMİNİN YARALARI SARILMALI


Tarih : 05.08.2021 08:49


Perakende yasası bir an önce güncellenerek bakkal amcalarımız  korunmalı artık bu zincir marketlerin kuralsızca açılışlarının önüne geçilmeli.
   piyasanın normale dönmesi için esnafımız yeniden ayağa kaldırılmalı. Pandeminin cefasını en çok çeken kesim olan esnaf ve sanatkarlarımız  ve BAKKAL AMCALARIMIZ biriken borçlarını ödeyebilmesi için yeni normalleşme döneminde sıfır faizli ve uzun vadeli can suyu kredisi verilmeli 
  ESNAFIN ESKİ GÜNLERİNE DÖNEBİLMESİ İÇİN CANSUYU ŞART
   BAKKAL AMCALARIMIZ yapılandırmaya rağmen birikmiş borçlarını, SSK ve Bağ-Kur primlerini ödeyemiyor. Esnafımızın birikmiş borçlarını kapatıp yeni normalleşme süreciyle birlikte ayağa kalkabilmesi için can suyu kredisi olmazsa olmaz.
  Bu pandeminin yaralarının sarılması, biriken borçların ödenmesi, esnafın yeniden ayağa kalkarak atak yapabilmesi için sıfır faizli, en az 6 ay geri ödemesiz ve uzun vadeli kredi imkanı tanınmalı.Esnafa sağlanan her türlü desteğin ekonominin çarklarını döndürdüğü ve piyasaya olumlu yansıdığı unutulmamalı. Ekonominin barometresi olan bakkallarımız ve esnafımızın yok olması ekonominin de yok olması demektir. Esnaf yok olursa işsizlik tırmanır ve sosyal yapı bozulur. Bu yüzden esnaf ve sanatkârlarımız mutlaka desteklenmeli ve ekonomiye yeniden kazandırılmalı. Esnaf ve sanatkar can suyu kredileri ile finansal ihtiyaçlarını karşılayıp atak yapacak ve ekonominin canlanmasında etkili rol oynayacaktır.
  Pandemi döneminde birçok adaletsizliklere maruz kalan bakkal amcalarımızın feryadı derdi sorunları artık ötelenmemeli zor gün dostu olan ve bircok vatandasımızı zor zamanında idare eden bakkal amcalarımız ın artık dayanacak gücü kalmadı bir an önce yetkililerimizden taleplerimize olumlu yanıt vermesi elzem dir herkese saygılar sunarım.