Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Web Sayfamız yayında


Tarih : 23.10.2019 11:13


Odamızın web sayfası yapılan uzun ve titiz bir çalışma sonrası yayına alındı.

 

Bundan sonra siz değerli üyelerimize, sitemiz aracılığı ile çeşitli duyuruları ve haberleri ileteceğiz. Çağımız internet ve bilgisayar çağı. Biz de oda olarak web sitemizi internette yayınlayarak, bu gelişmelere ayak uydurmaya çalışıyoruz. Odamız hakkında bir çok aradığınız bilgiye internet sitemiz vasıtasıyla ulaşabileceksiniz. 

Bir çok kamu işleri artık internet üzerinden yürütülmektedir. Bilgilendirme, tanıtma, adres, telefon, mail gibi bilgilere vatandaşların internet üzerinden erişmesi zorunlu hale gelmiştir. Bizde bu bağlamda odamızın internet sayfasını oluşturarak yayına aldık. Artık esnaflarımız veya ilgililer bağlı oldukları oda hakkında internet üzerinden daha detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Sayfamızı ziyaret edenler; esnaf odamızın yöneticileri, oda hakkında haberler, duyurular, fotoğraflar, odaya bağlı meslek kuruluşları, odanın hizmetleri, oda aidatları, odanın adres-haritası, telefonu gibi bilgilere ulaşabilecekler. 

Mobil uyumlu hazırlanan web çalışmamızla ziyaretçilerimiz aradıkları güncel dosyalara en kolay ve en hızlı şekilde ulaşmalarına imkan sağladık. Sitemizi ziyaret eden ilgililer online olarak öneri, istek ve şikayetlerini ana sayfamızda bulunan iletişim bölümünden bizlere kolaylıkla iletebilecekler. Sayfamız esnaf teşkilatımıza hayırlı olsun.

Güneysu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı

Ahmet Fırat