Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Yeni RESOB Yönetimi Belli Oldu


Tarih : 23.05.2018 10:57

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB) olağan genel kurulunda yapılan seçimlere tek liste ile giden başkan adayı Güven Aksoy yeni Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanı oldu.


Yapılan seçim sonrası 4 yıllığına Rize esnafına hizmet edecek yönetim kurulu belirlendi. 

YENİ YÖNETİM LİSTESİ
Güven Aksoy başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden yer aldı:“Ahmet Fırat, Muzaffer Turan, Refik Kumbasar, Murat Yetimoğlu, Osman Yüksel, Adem Tornacı

Seçim sonunda denetleme kurulunda Barış Galip Oğuz, Şakir Erduran, Gürhan Kutluata isimleri yer alırken Disiplin Kuruluna Mehmet Turgut, Metin Dalbastı, Servet Hacıömeroğlu seçildi.    

 ‘EKİP RUHU İLE YOLA ÇIKTIK’
Yeni seçilen başkan Güven Aksoy ekip olarak yıllardır bazı eksiklikleri gördükleri için bu göreve talip olduklarını ifade ederek: “Tüm ekibimle bugünden itibaren aksayan yerlerde çalışmaya koyulduk. İşimiz zor inancımız tam. 26 odanın yükü üzerimizde. Bütün hepsi ile iyi diyaloglar kurarak hepsini Rize esnafına hizmet eder hale getirmek için çalışacağız. Hedefimiz Rize, önceliğimiz hizmettir. Sorunları biliyor çözümü içinse planlarımızı yapıyoruz. Her geçen gün daha kurumsallaşan daha güçlü bir birlik olacağımıza inancım tamdır. Yapılanları oda başkanlarım ve yöneticilerimizle beraber yapacağız. Biz Rize esnafına hizmet etmek için ekip ruhu ile yola çıktık. Hedeflerimize ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın .” dedi.