Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

2021 YILI BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Tarih : 31.10.2021 01:53


Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(RESOB) 2021 yılı Başkanlar Kurul Toplantısı RİDOS Termal Otelde Gerçekleştirildi.  Rize merkez ve ilçelerdeki 26 oda başkanıyla birlikte 2021 yılı esnaf odalar birliği başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Birlik çalışmaları hakkında bilgi veren Güven AKSOY, Rize Esnaf Odalar Birliği 2021 yılı içerisinde gerek esnaf odaları birlik binamızı, gerekse küçük esnaf sanatkârımızın muhasebesinin tutulduğu muhasebe ofisimizi,  gerek teknik alt yapı gerekse düzen ve dizayn bakımından çok iyi bir noktaya getirdik. Binamızda bulunan eğitim ve toplantı salonumuzun yeniden düzenleme ve birliğimize yakışacak bir yer olması için çalışma başlattık. 2021 Ocak ayı başında toplantı salonumuzu hizmete geçirdik. Esnaf Odalar Birliği olarak hedeflediğimiz hizmetleri tamamlamış olacağız. 26 oda başkanımızla birlikte tüm odalarımızı günün koşullarına uygun gerek teknik yapısını gerekse iç dizaynını esnaf sanatkârlara yakışır bir konuma getirmek için 2022 yılında var gücümüzle çalışacağız. 

Başkanlar kurulunda il ve ilçelerdeki odaların sorunları dile getirildi. 2021 yılı itibariyle odalarımızın eksikleri tespit edildi. 2022 yılında odalarımızın gerek fiziki yapısı gerekse program, bilgisayar ve teknik alt yapılarının iyileştirilmesi için gereken çalışmaların yapılması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 Başkanlar Kurulu’na katılan tüm başkanlarım ve yönetici arkadaşlarım yeni yılını kutlar, yönetim, denetim ve disiplin kurulu adına şükranlarımızı sunarım.

D