Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Fındıklı Esnaf Odasında Yeni Dönem


Tarih : 28.02.2018 08:37

Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Şakir Erduran seçildi.


Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen genel kurul,  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan heyetini oluşturulmasının ardından esnaf odasının; gelir, gider raporları, tahmini bütçe ve denetim kurulu raporları okundu.

Mevcut başkan Kadirhan Kadıoğlu aday olmadı. 393 üyesi bulunan  Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde  204 kişi ile çoğunluk sağlanarak ilk turda seçimler yapıldı. 

Şakir Erduran başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan 92 oyun tamamını alan Erduran, Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi.

Genel kurulda konuşan mevcut Başkan Kadirhan Kadıoğlu, Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığını 8 yıldır yürüttüğünü ifade ederek, "Bu zamana kadar yönetimle elimizden geldiğince görevimizi layığıyla yapmaya çalıştık.Esnafın hakkını koruyarak, özverili ve karşılık (huzur hakkı) almadan hizmet ettik"dedi.

Tüm esnaflara teşekkür eden Kadıoğlu, yeni yönetime başarılar diledi.
 
Fındıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçilen Şakir Erduran ise, bugünden itibaren esnaf için daha çok mücadele edeceklerini belirterek, " Esnafımızı daha yukarıya çekebilmek için elimizden geleni yapacağız. Hizmet veren herkese çok teşekkür ediyorum, hepimiz için hayırlısı olsun. Ben ve ekibim, Fındıklı için ve esnafımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.