Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Rize'de Elektrikçi Ve Elektronikçi Esnafı İftarda Buluştu


Tarih : 03.07.2015 06:07

Rize’de Elektrikçi ve Elektronikçi Esnafı İftarda Buluştu Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen esnaf buluşma ve iftar yemeği yapıldı.


Rize’de faaliyet gösteren ilgili oda esnafları buluşarak hem sohbet etti hem de iftarlarını açtı.Yakamoz Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Rize’de hizmet eden Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Esnaf Odaları Başkanları, Elektrikçiler, Elektronikçiler, Bilgisayarcılar, Matbaacılar ve ilgili meslek gurup üyeleri katıldı.

 

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Aksoy, burada yaptığı konuşmada, Oda olarak her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar yemeklerini yapmanın mutluluğu çinde olduğunu belirterek; “İftar programımıza katılan üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Oda olarak kısıtlı imkanlarla faaliyet gösteriyoruz. Zaman zaman çeşitli eğitim faaliyetlerimiz oluyor. Üyelerimizin sorunları olduğu zaman çözümü için çalışıyoruz. Birlik beraberliğin zirve yaptığı Ramazan aylarında bir araya gelerek hem sohbet yapıyor hem de iftarlarımızı açıyoruz. Gelecek yıllarda bu organizasyonumuz devam edecek”  diye konuştu.