Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Dedebağı RESOB'u ziyaret etti


Tarih : 22.10.2019 02:00


        Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde yapılan sohbet toplantısına Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy’un yanı sıra Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Fırat, Rize Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Refik Kumbasar, Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Rize Marangozlar ve İşçileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Davut Soykan, Rize Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Rize Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu, Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Turgut ve Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Barış Galip Oğuz katıldı.

   Sohbet toplantısında Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, vatanın bölünmez bütünlüğü için son günlerde Suriye’de gerçekleşen Barış Pınarı Harekatı’nda olduğunu belirterek hep beraber bu vatan için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. 

   Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy ise nazik ziyaretlerinden dolayı Dedebağı’ya teşekkür ederek şunları söyledi. “Barış Pınarı Harekatını destekliyoruz. Bu ülkenin harcı çimentosu olan esnaf sanatkarımız gerektiğinde işini gücünü bırakıp vatanı için savaşta en ön saflara yer alacak kadar devletine milletine bağlı bir teşkilattır. Harekatta vatan mücadelesi için şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyoruz. Bilinmelidir ki Türk milletinin kökleri Osmanlı’dan bugüne kadar sağlamdır. Hiçbir zaman vatan toprağında gözü olanlara fırsat vermemiştir vermeyecektir de. Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz.”

Ziyaret sonunda Başkan Aksoy, Dedebağı'na günün anısına hediye takdim etti. Toplu fotoğraf çekimi ardından misafirler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden ayrıldı.